Syöpiin uusi mullistava hoitomalli

Näin otsikoi lehdet ja uutiset 23-24.9.15. Uusi hoito perustuisi ihmisen oman immuunijärjestelmän aktivoimiseen ja sillä on saatu lupaavia tuloksia. Hoidon on arvioitu maksavan n. 100 000€ vuodessa ja voi aiheuttaa myös kuoleman. Väite pätevästä hoidosta pitää varmaankin paikkaansa, mutta kirjoitan asiasta siksi, että olen kirjoittanut näistä tulevista keksinnöistä jo monta vuotta sitten kotisuvullani mm. jakeissa 6. ja 9.

Koska ainoa oikea hoito moneen vaikeaan sairauteen olisi juuri ihmisen kehon tukeminen, puolustuksen herättäminen, kehon normalisoiminen ja näin toimii mm. homeopatia, akupunktio ja osaltaan oikea ruokavaliokin, joka myös vapauttaa kehon rasitteista. Ennustinkin silloin kotisivullani, kun kaupallisemmat hoidot tulevat tiensä päähän, syntyy näitä mullistavia, mutta tietysti eri nimillä kutsuttuja kehoa tukevia hoitoja ja ovat sitten suuria Nobelin arvoisia keksintöjä. Ovat kuitenkin vielä kaikkea muuta kuin edullisia.

Hoidot ovat hiukan eritavoin toteutettavia kun aiemmat kehoa tukevat hoidot, jotta voivat olla uusia hoitoja ja jonkun omistettavissa – mutta lopputuloksen on oltava sama – herättävän kehon puolustuksen.

Sitä en sano, että juuri nykyhomeopatia kehoa tukevana hoitona olisi varsinainen syöpähoito, vaikka Keski-Euroopassa injektio-homeopatialla hoidetaankin syöpäsairaita. Kehitellympi homeopaattinen hoito juuri syöpäsairauksiin, voisi olla se mullistus, mutta rahoitusta siihen on vaikea saada, koska homeopatiaa ei voi patentoida.

On kuitenkin hyvä aina muistaa, että mikään aiempi lääketieteellinen hoito ei takaa syövästä paranemista. Joten kyllä syöpäsairaan kannattaa hoitaa itseään vielä monella tavalla. Ihmiselle voidaan todeta myös syöpä, johon ei  olisikaan kuollut, mutta liian kovat syöpähoidot aiheuttavat hänelle kuoleman – näin on todettu laajoissa tutkimuksissa. Tämmöinen heikentynyt potilas voitaisiin usein ehkä pelastaa juuri näillä kehoa tukevilla ja voimistavilla hoidoilla, jotka nykyisin Suomessa halutaan syöpäpotilailta jopa kieltää.

Nykyisestä syöpähoidosta puuttuu se varsinainen parantaminen. Kun syöpä on operoitu ja sädetetty, ei ihminen ole useinkaan parantunut syövästä, vaikka lääkäri niin sanoisi. Siksi niin monella syöpä uusii muutaman vuoden päästä ja on pahimmillaan levinnyt koko kehoon. Syövän alttiutta ja ihmisen heikkoutta ei lääketieteessä hoideta tai korjata. Jos alttius on suuri ja syövän syy edelleen kehossa, peli on usein menetetty – vaikka ihmiseltä leikataan kasvain päivässä.

“Maaperä” pitäisi hoitaa kehosta kuntoon, että syövällä ei ole siellä hyvä olla. Ja sitä ei voi tehdä lääkkein tai leikkauksin, vaan oikealla syömisellä, juomisella, yrteillä, mineraaleilla, jne. Ikävää on vain se, että osa lääkärikunnasta haluaa nämä ohjeistukset syöpäsairaille kiellettäväksi.

Linkki syöpähoito videoon jossa voit katsoa pysäyttävän dokumentin. Dokumentissä kerrotaan kuinka tehokkaita ja turvallisia luontaisia syöpähoitoja on vainottu ja kielletty lääketehtaiden hoitojen tieltä kautta-aikain.