Flunssan hoito

Flunssan hoito

Näin syksyllä on usein iltapäivälehdissä näitä flunssan hoito-ohjeita, kuten “10 parasta keinoa flunssan hoitoon”. Sieltä löytyy aina nämä samat: tulehduskipulääke, c- vitamiini, valkosipuli, hunajatee, lepo, jne. – ja lääkärin loppupuhe, että mikään ei oikeastaan auta. Sieltä puuttuu kuitenkin aina se tehokkain keino flunssan hoitoon, eli Homeopatia, vaikka se on lääkkeellistä hoitoa EU:ssa.

Itse en ole vielä kohdannut flunssan hoidossa homeopatian voittanutta – en itselläni, enkä asiakkaillani. Homeopatiasta löytyy monia valmisteita erityyppiseen flunssaan, mutta yksi on yleisaine ja se on Aconitum napellus. Kun sinulle ilmaantuu flunssan oireita, käy ostamassa luontaistuotekaupasta Aconitum30D ja ota siitä 5 helmeä kielen alla (pienet lapset 2 helmeä), ja anna niiden sulaa siellä kielen alla. Jos tunnin päästä olo ei helpotu selvästi, ota uusi 5 helmeä, jne. Näin pääset flunssasta 80% varmuudella sen päivän aikana, usein jo tunnissa, jos otat valmisteen heti oireiden alussa. Tärkeä olisikin ottaa Aconitum heti flunssaoireiden tuntumisesta, mutta toimii usein myöhässäkin. Jos flunssasi uusii, vaikka päivän päästä, ota uudestaan sama kuuri. Jos käy niin, ettei flunssasi lähde Aconitumilla päivän aikana, tarvitsisit sitten oireiden mukaan tarkennetun homeopaattisen valmisteen ja sitä voi kysyä lähimmältä homeopaatilta.

Jos sinulla taas on kesken joku homeopaattinen kuuri, niin kysy homeopaatiltasi, voiko, tai kannattaako sinun nyt ottaa flunssaoireisiin kyseinen Aconitum. Lääkkeiden kanssa taas homeopatia ei aiheuta ongelmia tai ristiriitoja. Homeopatian teho perustuu kehon oman puolustuksen aktivoimiseen ja on järkevää hoitoa. Jos jokaisessa kodissa olisi Aconitum pullo, säästäisi yhteiskunta vuodessa miljoonia.