Tervetuloa

Olemme pitäneet vastaanottoa yli 20 v. ja edustamme nk. CAM-(Complementary and alternative medicine), (täydentävä ja vaihtehtoinen lääketiede) hoitoja. CAM-hoidot perustuvat auttamaan kehoa parantumaan, järjestelmien tasapainottamiseen ja puolustuksen tukemiseen. Hoitoina käytämme: Akupunktiota (neula, laser, sähköstimu.), homeopatiaa, ruokaohjeistusta, mineraali-, vitamiini- ja yrttihoitoja. 

Yleisimmät asiakkaamme ovat: Väsymys-, uupumus-,  kipu-, lapsettomuus-, päänsärky-, reumaattisset-, suolisto-, ja autoimmuunisairaat, sekä tapaturmien ja leikkauksien jälkitilat. Myös raskauspahoinvoinnit, migreenit, syöpä- ja hermosto-sairaat, etsivät meiltä usein apua, ja monet ihan tukemaan terveyttä ja hyvinvointia. Kaikkea ei pysty parantamaan, mutta monella tavalla voi pystyä auttamaan ja hidastamaan sairauden etenemistä. CAM-hoidot räätälöidään aina yksilön mukaan ja tärkeä jatko- tai ennaltaehkäisyhoito on usein myös yksilön ruokavalio. 

– Välineitä joita käytämme tutkimiseen ja hoitoihin ovat: Scio, Mora-super, Vega-expert, Laser laitteet.
– Hoitoihin käytämme: Akupunktiota, bioresonanshoitoja, homeopatiaa, laseria, ravinteita, yrttejä, vitamiinejä, ruokavalioita.
– Hoitomme edustavat Keski-Eurooppalaista mallia, josta olemme hakeneet paljon oppia ja laitteita vuosikymmenten aikana.

Elektronisien apuvälineiden-/ Bioresonans-laitteiden käyttö terveyden edistämiseksi CAM-hoidoissa alkoi jo -50 luvulla. Saksalainen lääkäri/ insinööri Dr Reinhard Voll, kehitti silloin EAV (Electro-Akupunktio Vollin mukaan), MSA (Meridian Stress Assessment), yleistävästi bioresonans laitteen.

Laitteilla mitataan meridiaanien akupunktiopisteitä, eli länsimaalaisittain ajatellen hermojen päistä: elinten ja kehon kapasiteettia. Näin voidaan määrittää elinten epätasapainoa ja normalisoida (akupunktiolla, homeopatialla tai bioresonans-laitteilla) epävakaata tilaa. Hoidot ovat turvallisia, vaikuttavat yleensä nopeasti, eivätkä ole ristiriidassa lääkehoitojen kanssa.

Laitteilla tapahtuvaa EAV/ MSA menetelmää on todistettu myös sairaalatutkimuksissa. Erilaisten MSA-laitteita käyttää pelkästään Saksassa n. 25 000 lääkäriä. EAV-laitteet ovat alati kehittyneet ja yleistyneet ympäri maailmaa.

Suomessa usein ajatellaankin: “Jos erilaisista CAM-hoidoista olisi hyötyä sairauksien hoidoissa, niin kyllä lääkärit niitä käyttäisi”. – Ja niinhän maailmalla tapahtuukin – pelkästään Keski-Euroopassa käyttää homeopatiaa vastaanotollaan n. 55 000 lääkäriä – Suomessa muutama. Tulevaisuudessa tulevat lisääntymään kaikenlaiset kehon tilaa normalisoivat hoidot, ja varsinkin kun lääkemarkkinat eivät ole tärkein asia sairauksien hoidoissa tai luontoa ei saa enää rasittaa lääkejäämillä.

Suomessa käytetään EU:n vähiten CAM-hoitoja ja olemme samalla EU:n sairain maa (vai oliko Liettua vielä sairaampi), ja olemme jääneet näissä CAM-hoitojen hyödyistä ja tuloksissa pahasti jälkeen. Syynä on turha vastakkainasettelu, jota jo yliopistoissa opiskelijoiden mieleen päntätään. 

CAM-hoidot perustuvat vuosisatoja tai vuosituhansien käytäntöön- ja kokemukseen, mutta ei suinkaan Suomessa nimitettyihin uskomuksiin tai huuhaahan. “Uskomushoito, -lääkintä ja terveyshuuhaa” ovat suomalaisten lääkäreiden keksimiä pilkkanimiä heidän koulutuksestaan poikkeaville hoidoille.

Todellisuudessa on kuitenkin aika vähän sairauksia, joihin CAM-hoidoilla ei voisi lainkaan vaikuttaa – eivätkä CAM-hoidot sulje pois muita hoitoja ja käytännössä mikään hoito ei pois sulje CAM-hoitoja.

Hoitakaa ihmiset itseänne monipuolisesti ja kuunnelkaa kehonne ääntä.