Tervetuloa

Tervetuloa Jouni Jämsän kotisivulle.

Olen pitänyt vastaanottoa Lahdessa yli 20 v. ja edustan nk. CAM-(Complementary and alternative medicine), (täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede) hoitoja. CAM-hoidot perustuvat auttamaan kehoa parantumaan, tasapainottamiseen ja puolustuksen tukemiseen. Hoitoina käytämme: homeopatiaa, akupunktiota (neula, laser, sähköstimu.), bioresosnanshoitoja, ruokaohjeistusta, mineraali-, vitamiini- ja yrttihoitoja. 

Tyypilliset asiakkaat ovat: väsymys-, uupumus-, päänsärky-, reumaattiset-, suolisto-, autoimmuuni-, selkäsairaat, tapaturmien ja leikkauksien jälkitilat. Myös lapsettomuus, raskauspahoinvoinnit, syöpä- ja hermosto-sairaat etsivät usein apua kyseisistä hoidoista. Kaikkea ei pysty parantamaan, mutta monella tavalla voi pystyä auttamaan ja hidastamaan sairauden etenemistä. CAM-hoidot räätälöidään aina yksilön mukaan ja tärkeä jatko- tai ennaltaehkäisyhoito on usein myös yksilön ruokavalio. 

– Välineitä joita käytämme tutkimiseen ja hoitoihin ovat: Scio, Mora-super, Vega-expert, akuneulat ja laser laitteet.
– Hoitoihin: akupunktiot, bioresonanshoito, homeopatia, laser, ravinteet, yrttejä, vitamiinejä, ruokavalioita.
– Hoidot edustavat Keski-Eurooppalaista mallia, josta olemme hakeneet oppia ja laitteita 20 vuoden ajan.

Elektronisien apuvälineiden-/ Bioresonans-laitteiden käyttö terveyden edistämiseksi CAM-hoidoissa alkoi jo -50 luvulla. Saksalainen lääkäri/ insinööri Dr Reinhard Voll, kehitti silloin EAV (Electro-Akupunktio Vollin mukaan), MSA (Meridian Stress Assessment), yleistävästi bioresonans laitteen.

Laitteilla mitataan meridiaanien akupunktiopisteitä, eli länsimaalaisittain ajatellen hermojen päistä: elinten ja kehon kapasiteettia. Näin voidaan havaita elinten epätasapainoa ja normalisoida (akupunktiolla, homeopatialla tai bioresonans-laitteilla) epävakaata tilaa. Hoidot ovat turvallisia, vaikuttavat yleensä nopeasti, eivätkä ole ristiriidassa lääkehoitojen kanssa. Suomessa esiintyy paljon tarpeetonta vastakkainasettelua eri hoitotavoissa. Ei ole olemassa myöskään mitään ”uskomushoitoja” tai sitten niitä ovat osaltaan kaikki hoidot. On vain erilaisia tapoja poistaa tai estää sairaustiloja. 

CAM-hoidot perustuvat vuosisatoja tai vuosituhansien käytäntöön- ja kokemukseen. “Uskomushoito, -lääkintä ja terveyshuuhaa”, ovat suomalaisten lääkäreiden keksimiä pilkkanimiä heidän koulutuksestaan poikkeaville hoidoille. Todellisuudessa on kuitenkin aika vähän sairauksia, joihin CAM-hoidoilla ei voisi lainkaan vaikuttaa – eivätkä CAM-hoidot sulje pois muita hoitoja ja käytännössä mikään hoito ei pois sulje CAM-hoitoja.

Suomessa usein ajatellaankin, jos erilaisista CAM-hoidoista olisi hyötyä sairauksien hoidoissa, niin kyllä lääkärit niitä käyttäisivät. – Ja niinhän maailmalla tapahtuukin – pelkästään Keski-Euroopassa käyttää homeopatiaa vastaanotollaan n. 55 000 lääkäriä – suomessa muutama. Erilaisten EAV/ MSA-laitteita käyttää pelkästään Saksassa n. 25 000 lääkäriä. EAV-laitteet ovat alati kehittyneet ja yleistyneet ympäri maailmaa. Tulevaisuudessa kyseiset hoidot tulevat lisääntymään, kun lääkemarkkinat eivät ole tärkein asia sairauksien hoidoissa tai luontoa ei saa enää rasittaa lääkejäämillä.

Suomessa käytetään EU:n vähiten CAM-hoitoja ja olemme samalla EU:n sairain maa (vai oliko Liettua vielä sairaampi). 

Hoitakaa itseänne monipuolisesti ja kuunnelkaa kehoanne.

Tietoa CAM-hoidosta löytyy laajasti https://www.luontaishoitoala.fi/ 

SuomiAreenan keskustelu Homeopatiasta https://positv.fi/videot/homeopatia/