Tervetuloa

Tervetuloa Jouni Jämsän kotisivulle.

Olen pitänyt vastaanottoa Lahdessa yli 25 v. ja edustan nk. CAM-(Complementary and alternative medicine), (täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede) hoitoja. CAM-hoidot ovat harvoin lääkitsemistä, vaan perustuvat lähinnä auttamaan kehoa omaa parantamisjärjestelmää. Hoitoina käytämme: akupunktiota (neula, laser, sähköstimu.), bioresosnanshoitoja, homeopatiaa, ruokaohjeistusta, mineraali-, vitamiini- ja yrttejä. 

Tyypilliset asiakkaat meillä ovat: väsymys-, uupumus-, päänsärky-, reumaattiset-, suolisto-, autoimmuuni-, selkäsairaat, tapaturmien ja leikkauksien jälkitilat. Myös lapsettomuus, raskauspahoinvoinnit, syöpä- ja hermosto-sairaat saavat usein apua kyseisistä hoidoista. Kaikkea ei pysty kehoa tukemalla parantamaan, mutta monella tavalla voi pystyä auttamaan ja hidastamaan sairauden etenemistä. CAM-hoidot räätälöidään aina yksilön mukaan ja tärkeä jatko- tai ennaltaehkäisyhoito on usein myös yksilön ruokavalio. 

– Välineitä joita käytämme tutkimiseen ja hoitoihin ovat: Scio, Mora-super, Vega-expert, akuneulat ja laser laitteet.
– Hoitoihin: akupunktiot, bioresonanshoito, homeopatia, laser, ravinteet, yrttejä, vitamiinejä, ruokavalioita.
– Hoidoilla edustamme paljolti Keski-Eurooppalaista mallia, josta olemme hakeneet oppia ja laitteita yli 20 vuoden ajan.

Elektronisien apuvälineiden-/ Bioresonans-laitteiden käyttö terveyden edistämiseksi CAM-hoidoissa alkoi jo -50 luvulla. Saksalainen lääkäri/ insinööri Dr Reinhard Voll, kehitti silloin EAV (Electro-Akupunktio Vollin mukaan), MSA (Meridian Stress Assessment), yleistävästi bioresonans laitteen.

Laitteilla mitataan meridiaanien akupunktiopisteitä, eli länsimaalaisittain ajatellen hermojen päistä: elinten ja kehon kapasiteettia. Näin voidaan havaita elinten epätasapainoa ja normalisoida (akupunktiolla, homeopatialla tai bioresonans-laitteilla) epävakaata tilaa. Hoidot ovat turvallisia, vaikuttavat yleensä nopeasti, eivätkä ole ristiriidassa lääkehoitojen kanssa. Suomessa esiintyy paljon tarpeetonta vastakkainasettelua eri hoitotavoissa. Ei ole olemassa mitään ”uskomushoitoja” tai sitten niitä ovat lääketieteelliset hoidot. On vain erilaisia menetelmiä vaikuttaa sairaustilaan. 

CAM-hoidot perustuvat vuosisatoja tai vuosituhansien käytäntöön- ja kokemukseen. “Uskomushoito, -lääkintä ja terveyshuuhaa”, ovat suomalaisten lääkäreiden keksimiä pilkkanimiä heidän koulutuksestaan poikkeaville hoidoille. Todellisuudessa on kuitenkin aika vähän sairauksia, joihin CAM-hoidoilla ei voisi lainkaan vaikuttaa. CAM-hoidot eivät sulje pois muita hoitoja ja käytännössä mikään hoito ei pois sulje CAM-hoitoja.

Suomessa usein ajatellaankin, jos erilaisista CAM-hoidoista olisi hyötyä sairauksien hoidoissa, niin kyllä lääkärit niitä käyttäisivät. – Ja niinhän maailmalla tapahtuukin – pelkästään Keski-Euroopassa käyttää homeopatiaa vastaanotollaan n. 55 000 lääkäriä – Suomessa vain muutama. Erilaisten biores. EAV/ MSA-laitteita käyttää pelkästään Saksassa n. 25 000 lääkäriä. EAV-laitteet ovat alati kehittyneet ja yleistyneet ympäri maailmaa. Tulevaisuudessa kyseiset hoidot tulevat lisääntymään, kun lääkemarkkinat eivät ole tärkein asia sairauksien hoidoissa tai luontoa ei saa enää rasittaa lääkejäämillä.

Suomessa käytetään EU:n vähiten CAM-hoitoja ja olemme samalla EU:n sairain maa. 

Hoitakaa itseänne monipuolisesti ja kuunnelkaa kehoanne.

Tietoa CAM-hoidosta löytyy laajasti https://www.luontaishoitoala.fi/ 

SuomiAreenan keskustelu Homeopatiasta https://positv.fi/videot/homeopatia/