Oma tausta

Kokemukseni luontaishoitoihin alkoi jo -80 luvun alussa ja suomalaiseen tapaan epäilevästi. Äitini kävi silloin homeopaatin luona ja perusteli homeopaattisten lääkkeiden tehoa naureskelevalle pojalleen: ”Mitä potensoidumpi (laimennetumpi) homeopaattinen lääke on, sitä syvempi on sen vaikutus”. Vastasin silloin, jos ei ota kyseistä lääkettä ollenkaan, eikö se silloin olisi vahvimmillaan ja poistuin nauraen.

Ajattelin myös silloin, jos homeopatiasta olisi oikeasti hyötyä vaivoihin, niin kyllähän lääkärit niitä määräisivät. Vuosien saatossa sitten huomasin, ettei asiat mene aina niin kuin ajattelee ja millätavoin painoarvot  lääketieteessä painottuvat. Opetti myös sen, jos ei tunne joitain asioita, niitä ei kannata lähteä aina epäilemään tai ainakaan tuomitsemaan.

-90 luvulla aloimme vaimoni kanssa käydä ja lapsiamme käyttää homeopatiavastaanotoilla. Aloitin sitten -90 luvun lopulla itse opiskella homeopatiaa Tampereella, josta valmistuin 2001, moderniksi dipl. homepaatiksi ja iridologiksi.

Akupunktiota opetti Christen Pellas ja Sri Lankassa, prof. Anton Jayasuriya clinicalla. Myöhemmin valmistuin MDD-koulutuksessa: TMA-diplomi kudosmineraali ravitsemusterapeutiksi ja Turun-yliopistossa opiskelin lääketieteen perusteet.

Bioresonanshoitoja opiskelin vuosien saatossa: Norjassa, Saksassa, Englannissa ja Unkarissa. Suoritin myöhemmin sitten pätevyydet myös laser- ja kallo-akupunktioon ja 2015 valmistuin vielä klassiseksi dipl. homeopaatiksi.

Edustamilla hoidoilla autetaan kehoa parantumaan.

Yksilöity ruokavalio on myös monen terveydelle ehdottomuus – oli sitten kysymyksessä tulehdukset, säryt, väsymykset, suolisto-ongelmat, mielenterveysongelmat tai jopa autismin muodot.

Jouni Jämsä
Bioresonans- terapeutti, dipl. homeopaatti,.dipl. akupunktuuriko-, dipl. ravintolisäterapeutti
– Bioresonans-koulutus MORA – Natura Medica Akademiet – Norja, Saksa. VEGA – Saksa. SCIO – Saksa
– Klassinen homeopaatti – International Academy of Classical Homeopathy
– Dipl. moderni-homeopaatti, iridologi – homeopatian inst. Tampere
– Scalp (kallo) Acupunkture Yong Ho TCM PTE Center – Portugali
– Dipl. akupunktio – Medica Alternativa Institute Colombo
– Laser terapia – European Laser Academy – Saksa
– Dipl. kudos/mineraali tutkimus-MDD – Helsinki
– Lääketieteen perusteet – Turun-yliopisto
– Ensiapukoulutukset EA1, EA2 – SPR
– Kansainvälisen CAM-yhdistyksen ja Suomen Yrittäjien jäsen

 

 

Satu Jämsä
Bioresonans- terapeutti, dipl. homeopaatti
– Klassinen homeopaatti – International Academy of Classical Homeopathy
– Laser terapia – European Laser Academy – Saksa
– Bioresonans- terapeutti – Scio – Saksa