Urakoitsijalta lähti lima ja läskit kävelemään.

Pertti ennen
Pertti ennen
Pertti nyt
Pertti nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pertti Pasuri Juupajoelta Rakennusurakoitsija, ylämaankarjan kasvattajalla oli krooninen lima- ja ylipaino-ongelma

– Kurkussa oli pitkään sitkeää limaa jota sai alati kakoa pois, oli jatkuvia selkäongelmia ja roimasti ylipainoa. Valitin niistä hierojalleni Valkaman Hannulle ja hän sanoi että olisi ehkä hyvä käydä Lahdessa Jouni Jämsän luona. Lääkärissä olinkin niistä jo käynyt ja siellä sanottiin, että limaisuuskin olisi vain allergiaa. Ajattelin, että nyt kyllä mua huijataan, että ei tämä kyllä mitään allergiaa ole.

– Varasin sitten Jounille ajan, se oli 2010 Toukokuussa. Siellä minua tutkittiin ensin tietokonelaitteella, sain akupunktiota ja homeopatialääkityksen. Sanoivat, että flunssa virus olisi jäänyt päälle ja parin päivän päästä voisi nousta kuume. Niinhän siinä kävi, kuume nousi kolmen päivän päästä. Sain vastaanotolta mukaani myös pitkän listan ruoka-aineita joita ei pitäisi syödä.

– Limaisuus alkoi helpottaa viikon päästä ensi käynnistä, annettuja ohjeita noudatin ja paino lähti laskemaan nopsaan. Ensimmäiset 10 kiloa lähti hujauksessa ja 4-5 kuukauden päästä oli lähtenyt 25kg ja nyt on tippunut kaikkiaan 29 kiloa. Nälkää en kuitenkaan ole nähnyt vaan ihan hyvin olen syönyt.

– Kun paino laski niin nopsaan niin terveyskeskuksessa ihmeteltiin ja otettiin kaikki mahdolliset kokeet ja niistä huomattiin vain, että kolesteroli arvot oli laskeneet ja maksan rasva-arvot oli tipahtaneet. Lääkärille sanoin, että olin muuttanut elintapoja. Siihen lääkäri sanoi ”harvoin on tälläisiä potilaita, että kun olisivat muutkin”.

– Selkä on ollut myös hyvässä kunnossa, kunhan muistaa että ei saa rehkiä liikaa

– Nyt ei ole limasuutta ja yleiskuntokin on hyvä, flunssaa ei ole sen koomin ollut ja tuntuu että kellossa on vain liian vähän tunteja, sen verran hyvin jaksaa hommia tehdä. Ja sen olen nyt sanonut muillekin, että elämänlaatu paranee, kun tulee keho kuntoon.