Ummetus ja väsymys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lahtelaisella entisellä liikeapulaisella Kaija Savolaisella on useita pitkään jatkuneita vaivoja. Monta vuotta vaivannut ummetusta ja vatsanalueen turvotus. Diabetes puhkes jo parikymppisestä, jota epäiltiin aluksi raskausajan diabetekseksi. Väsymys on myös vaivannut ja kolmen läheisen poismenot ovat tuoneet surua. Aamuisin oli vaikea herätä, maailma tuntui synkältä ja olo kaikin puolin huonolta.

– Kun erilaiset vaivat aina vaan jatkui, niin kummityttö sanoi minulla, että nyt kannattaisi kokeilla käyntiä terapeutti Jouni Jämsän luona. Suolihuuhteluita olinkin ummetukseni takia käyttänyt jo 25 vuotta, kummityttö oli käynyt perhettä hoitamassa homeopatialla Jounin luona jo vuosia ja niin menin vaivoineni sinne.

– Nyt kun hoitokertoja Jouni luona on takana 3 kappaletta ja aikaa kulunut noin 1,5 kuukautta, niin voin sanoa, että olo on ihan erilainen. Ei enää väsymystä, alakulo on helpottanut, vatsakin tuntuu hyvältä, ummetus poistunut ja varsinkin aamut ovat nyt ihan erilaisia. Ennen ei väsymystä nukkuminenkaan poistanut. Nyt olo on virkeä ja paljon valoisampi kertoo Kaija.

Minua hoidettiin ruokavalio muutoksilla, kukkatipoilla ja korjattiin ravinnepuutoksia. Iloisena muutoksena on painokin tippunut ainakin 6 kiloa ja turvotus on vähentynyt. Ajattelin että vatsa ei ikinä enää toimisikaan, kun kymmeniin vuosiin ei ole toiminut. Diabeteksen takia joudun yhä pistämään, mutta huomattavasti pienempiä määriä kuin ennen. Tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä, mutta nyt tuntuu paljon paremmalta.