Suoli vereslihalla

IMG_2237a

– Siitä on nyt kaksi vuotta, kun alkoi vaivata ummetus, mukana tuli verta ja suoli ei toiminut kunnolla. Lääkärissä tähystettiin ja otettiin koepalat. Diagnoosi oli krooninen paksusuolentulehdus ja suoli oli niin sanotusti vereslihalla.
Lääkkeeksi tuli Asacol, jota käytin lähes 2 vuotta. Se auttoi verentuloon, mutta halusin kuitenkin lääkityksestä eroon ja kerran päätin että jätän lääkkeen jo pois, mutta suoli tulikin sen jälkeen tosi kipeäksi ja kahden päivän päästä jouduin ottamaan Asacolin uudelleen käyttöön.
– Kaverini Ruotsista oli käynyt Jounin vastaanotolla Lahdessa ja hänen ehdotuksesta päädyin sinne itsekin. Vastaanotolla minulle tehtiin ensin kartoitus kehon tilasta, ja lääkkeeksi sain lopulta homeopaattisen valmisteen ja hiukan ravinto-ohjausta. Jätin myös Asacol-lääkken pois samana päivänä, josta olin halunnut eroon.
– Ensimmäiset päivät ilman Asacolia: suoli oli vielä huono, mutta homepaattisen lääkekuurin alkaessa ja sen jälkeen, ei ole ollut enää suolisto-ongelmia tai tullut verta. Nyt ei ole tarvinnut sitten mitään lääkitystä ja olo tuntunut tosi hyvältä.