Moottoripyörämogulin selkävaiva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moottoripyörämoguli Riku Routo, joka on monessa mukana, mutta selkäongelmat häiritsivät työntekoa jo niin ettei meinannut aina jaksaa olla positiivinen ja keskittyä oleelliseen. Selkä oli vaivannut jo pidemmän aikaa ja särkylääkkeiden voimalla lievitetty oireita. Vatsa oli lisäksi usein turvoksissa ja olo väsynyt.

– Jouni tuli tyttärensä kanssa tekemään moottoripyöräliikkeeseeni skootteri kauppoja ja samalla tuli puheeksi kipeä selkä. Selkää kun tuli siinä valiteltua ihan istumaan käydessä, jolloin Jouni antoikin käyntikortin kertoen, että selkävaivoista pääsee helposti eroon. Sovittiinkin samaksi illaksi vastaanottoaika. Vastaanotolla mittailtiin kehon ”sähköisiä” järjestelmiä ja löydettiin epäsuhteita, joita sitten vastaanotolla myös hoidettiin bioresonans-, akupunktiohoidolla. Kivut jäi yllätykseksi pois liki välittömästi ja myös aina jäykkä selkä selvästi hoidon myötä notkistui, ja on siitä asti pysynytkin kunnossa.

– Aikaisemmin sovittu ulkomaanmatkakin sujuikin hoidon jälkeen lentokonematkoineen ilman särkyä. Kahden viikon päähän ensikäynnistä, oltiin sovittu uusi käynti, jossa hoidon lisäksi selvitettäisiin tarkemmin vaivojen syitä, mm. tietokonepohjaisella tutkimuksella. Syitä löytyi lähinnä ruokavaliosta, joiden muutosten myötä olo kohentui entisestään, painokin on nyt pudonnut useampia kiloja ja olo on nyt kuin nuorella orilla!