Kuntosaliyrittäjän nivelvaivat

IMG_2250

Milla Saari.

–  Nivelvaivat alkoivat oireilla parivuotta sitten, jossa kipuilivat ensin polvet, sitten ranteet, nilkat ja sormet, ja vuosi takaperin ne pahenivat selkeästi. Nivelet alkoivat myös turvota, olivat jäykät ja varsinkin aamut oli vaikeita. Polvea on jouduttu myös kamppailu-urheiluvammojen vuoksi leikkaamaankin pariin kertaan ja on jäänyt operaatioista kovin jäykäksi.

– Suoliston ja vatsan kanssa on ollut myös ongelmia, ollut kovalla ja turvotellut. Lääkärissä vatsa ja suoli kerran tähystettiinkin, mutta mitään erityistä ei löytynyt, joten se oli vähän: ” että pärjäile”.

– Siskoni yllytti minua pitkään menemään Jounin ja Sadun luokse ja lopulta tuli mentyä. Siellä keho analysoitiin laitteilla, löydettiin ongelmiin syyt ja hoidettiin homeopaattisesti ja hoito auttoi heti ja nivelet voivat edelleen hyvin! Jopa leikattuun ja jäykäksi jääneeseen polveen Jounin antama elektrodi-hoito, teki siitä taas toimivan. Pystyn nyt jopa 1,5 tuntia kivutta treenaamaan, kun ennen hoitoa tuli heti kipuja ja jouduin sen vuoksi useasti huilaamaan, enkä voinut harjoitella kovin laajasti tai edes kaikkia liikkeitä.

Niveliä ei hoitojen jälkeen enää särje, ei ole jäykät ja vatsakin on nyt ok. Liikun paljon ja palautuminen treenistäkin tuntuu myös nopeammalta. Hoitona oli yhden kerran akupunktiota, homeopatiaa ja ravinto-ohjausta.