Äkillinen uupumus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äkillinen uupumus vei lähihoitaja Teija Laakson voimat, väsymys tuli yllättäen ilman sairauden tunnetta tai muuta vastaavaa. Samaan aikaan alkoi myös huimaus. Aamuisin olo oli kuin yöllä, kuin ei olisi nukkunut ollenkaan. Silloin elettiin syyskuun alkua 2010. Viikko väsymyksen alkamisesta tulivat kivut, koko kehoa särki, eritoten ranteita, nilkkoja ja reisiä. Samalla alkoi lääkäri ja laboratorio rumba, kokeita kokeiden perään, mutta niiden tulos oli, että kaikki oli hyvin, mitään vikaa ei löytynyt. Fibromyalgiaksi se sitten lopulta määriteltiin, kun mitään ei löytynyt.

– Kävin hieroja Valkaman Hannulla ja kyselin häneltä, että tietäisikö hän mikä tai kuka voisi auttaa, ja Hannu ehdotti että kävisin Jouni Jämsän luona Lahdessa. Varasin hänelle sitten ajan, jonne menin syyskuun lopussa.

– Analysointien jälkeen hoidettiin homeopatialla, ravinteilla, ja ruokavaliolla. Ensimmäisen kahdenviikon kuurituksen aikana ei vielä suurta muutosta, mutta toisen käyntikerran jälkeen olo alkoi parantua selvästi. Nyt on käyty kolme kertaa ja väsymys ja huimaus on poissa. Kivutkin on lähestulkoon kaikki jo hävinneet. Ensimmäisestä käynti kerrasta on nyt noin kuukausi ja voi sanoa tervehtyneensä.